+385 (31) 411 358

Zlatne poluge kao najsigurnije ulaganje

Na hrvatskom tržištu sigurno najbolja ponuda za ulaganje u zlatne poluge sa dodatnim popustom do 5%

Svaka ideja ima svoje vrijeme, svaki proizvod svoj životni ciklus.

 

U današnje vrijeme pretežno je na prvom mjestu kod upita - kvaliteta, cijena i transparentnost. Savjetovanje i usluga gube iz financijskih razloga na značaju. Za ispunjavanje ovog zahtjeva, kreirali smo moderan sustav, koji omogućuje našim klijentima, da li krajnji potrošačima, trgovcima ili institucionalnim investitorima, najbolju uslugu po najboljoj mogućoj cijeni sa bonusom u zlatu. Visoku dostupnost, brzu isporuku, sigurnu pohranu te izvješće o transparentnosti. U svim varijantama, naši klijenti dobivaju fizičko čisto zlato 999,9/1000 u obliku poluga s LBMA certifikatom. Od dana kupnje zlatnih poluga jamčimo Vam stopostotni otkup vašeg fizičkog zlata natrag!

 

PGHR zlatne poluge.jpg

ZLATNI PAKET Vam omogućuje izravnu kupnju i isporuku zlatnih poluga po najpovoljnijoj cijeni u Republici Hrvatskoj. Za izračun kliknite na "saznajte više" ...

-5%

6 dobrih razloga zašto se isplati ulagati u zlatne poluge ...

Zlato je ograničeni resurs, a potražnja za zlatom stalno raste. Godišnje je potrebno 4.500 tona zlata. Eksploatacija rude pokriva potražnju za 2.500 tona i recikliranje od 1.000 tona. Prema tome nedostaje godišnje 1.000 tona zlata, za nakit (59%), za investicije (29%) i u industriji (12%).

Zlato je opipljiv oblik novca koji je lako prenosiv. Kroz zlatne poluge različitih gramaža (od 0,1 - 1000 grama) je prijenos vrlo jednostavan, za razliku od fiksnih investicija, kao što su nekretnine.

Zlato je u doba krize, dobra zaštita imovine. Više od 3.000 godina, ovaj predivan žuti metal je uspješno platežno sredstvo u cijelome svijetu. Nije pogođeno inflacijskom monetarnom politikom. To znanje koriste države i institucije, te upotrebljavaju zlato kao rezervu za platežno sredstvo.

Zlato je oslobođeno od PDV-a i poreza na dohodak. U Europskoj uniji, ukinuta je obveza plaćanja carina i poreza na luksuz. Isto, kod kupnje zlatnika, poluga, dukata i zlatnih poluga ulagači su oslobođeni plaćanja PDV-a, kao i poreza na dohodak.

Zlato ima velik potencijal za rast vrijednosti. Cijena zlata u zadnjih 30 godina prosječno raste za cca. 10% godišnje. Osim toga vodeće znanstvene institucije objavile su kako ima još 45.300 tona zlata koje se može iskopati, što je znak za daljni rast vrijednosti.

Zlato je iznimno likvidno ulagačko sredstvo. Kroz kupnju fizičkog čistog zlata u obliku poluga ste uvijek likvidni. Zlato se u Europskoj Uniji može lako prodati u bankama i tvrtkama kao što je naša, po najpovoljnijoj cijeni. Zlato je novac!

 

 

PREMIUM GOLD HRVATSKA d.o.o.

Zagrebačka 38

31220 Višnjevac

 

Trg Ante Starčevića 10

31000 Osijek

 

161.000,00 kn

 

info@pghr.hr

POTRAŽITE NAS

  • w-facebook
  • Twitter Clean
  • w-googleplus

                                       Impressum

KONTAKT

 

Sjedište:      

                    

                    

 

Poslovnica: 

                    

 

Temeljni kapital: 

 

Email:    

© 2014 by PGHR