ŠTO JE PIMGOLD TRADE?

 

 

PIMGOLD TRADE vam nudi lakšu, brzu i sigurnu mogućnost plaćanja putem najstarije i najstabilnije valute na svijetu trajne vrijednosti. Plaćate fizičkim zlatom, najsigurnijom i najčešćom svjetskom valutom svih vremena.

 

PIMGOLD TRADE je ključ vašeg računa sa pokrićem u zlatu.

 

Koristite eWallet (e-novčanik) sa IBAN + SWIFT za sve transakcije diljem svijeta. Sav prihod iz poslovanja na vašem e-novčaniku možete koristiti preko MasterCard za podizanje gotovine i plaćanje roba te usluga u trgovinama. U svakom trenutku na vašoj platformi PIMGOLD TRADE možete kupiti zlato u valiti euro ili BitCoin po najpovoljnijim cijenama. Isključivo Vi odlučujete kada želite kupiti zlato i pod kojim uvjetima. Informacije sa naših portala mogu Vam pomoći u ostvarivanju većeg uspjeha u trgovanju.

 

PIMGOLD TRADE platforma za trgovanje je jednostavna i laka za upravljanje, te omogućava Vam trgovanje svugdje i u pravom trenutku. Koristite promjene tečaja valuta u vašu korist. Naša trgovačka platforma omogućava Vam kupnju zlata i prodaju u nekoliko sekundi. Možete preko PIMGOLD CARD (MasterCard) vršiti razmjenu (trampu) sa svim korisnicima koji posjeduju također debitnu karticu. Ukoliko želite bilo gdje u svijetu plaćati u eurima/dolaru/funti, prodajte zlato iz vašeg portala i pretvorite u željenu valutu na vaš e-novčanik i MasterCard (eWallet).

 

Mogućnosti koje se otvaraju uporabom MasterCard za Vas iznimno su velike. Ne morate nositi sa sobom velike količine novca na putovanje. Nije potrebna konverzija jedne valute u drugu, te plaćanje naknade. Vi mijenjate jednostavno, brzo i po tržišnoj cijeni zlata - novac za zlato ili zlato u novac.

 

 

Često postavljana pitanja

 

 

Do kojeg mjeseca i godine vrijedi debitna kartica?

U pravilu Vaša MasterCard kartica vrijedi tri godine.

 

Kako aktivirati karticu?

Vaša debitna kartica automatski se aktivira nakon registracije.

 

Kako dobivam PIN?

Uz debitnu karticu dobit ćete i PIN (kartica će stići na vašu adresu, a PIN na Vaš mobitel putem Sms-a).

 

Koje zlato kupujem?

Fizičko zlato čistoće 999,9% (24 karatno) u obliku poluga. To je investicijsko zlato, sa certifikatom »good delivery« kojega izdaje LBMA (Londonska burza plemenitih metala).


.

+385 (31) 411 358

1/2

Gold spot price by GoldBroker

 

 

PREMIUM GOLD HRVATSKA d.o.o.

Zagrebačka 38

31220 Višnjevac

 

Trg Ante Starčevića 10

31000 Osijek

 

161.000,00 kn

 

info@pghr.hr

POTRAŽITE NAS

  • w-facebook
  • Twitter Clean
  • w-googleplus

                                       Impressum

KONTAKT

 

Sjedište:      

                    

                    

 

Poslovnica: 

                    

 

Temeljni kapital: 

 

Email:    

© 2014 by PGHR